Garcia jeans online

Garcia jeans - helt fra starten
Garcia jeans er fremstillet af bomuld, valgt fra de bedste høst i verden. Processen begynder med vask og blanding af det udvalgte bomuld i dens rå form. Garcia blander bomuld fra hele verden, for at sikre den bedste og mest ensartede bomuld hver eneste gang. Når bomulden skal spindes til garn, bruges den "gammeldags" ring-metode, da den giver de stærkeste og flotteste garner. Derefter farves garnet i det kendte indigo farvestof flere gange. Og til sidst væves garnet i forskellige typer af denim baseret vægt, fleksibilitet og farve. 

garcia jeans webshop

Denim håndværk
Den virkelige magi sker, når Garcia tryller denimstoffet om til jeans. Et standard mønster til en klassisk fem-lomme jeans består af ca. femten dele. Der bruges en meget stor og præcis afbalanceret skæremaskine til at skære 100 lag denim ad gangen. Bagefter bliver de forskellige dele markeret med et særligt farvekridt - og der skal mange forskellige symaskiner til for at puste liv i et par Garcia jeans. I gennemsnit vil et par jeans gå igennem 12 produktionstrin i et gennemsnit på hver 15 minutter.

Unikke jeans
Hvert eneste par Garcia jeans er enestående på grund af at en række specialbehandlinger udføres i hånden. Den slags kan maskiner ganske enkelt ikke gøre på samme måde. Og der er mange specialbehandinger eks. slibning, whiskers, overskæg, bagning, skrabning og marmorspray. På grund af Garcias krav til unikke detaljer er et par Garcia jeans dermed meget arbejdskrævende. Og det betyder så at ikke to par Garcia jeans er ens.

Garcia jeans webshop

Den første vask
Garcia skaber den klassiske stonewash effekt på jeans ved at vaske dem med pimpsten. Denne vulkanske sten indeholder gas, hvilket gør det lettere end vand. I denne proces ændrer jeans deres udseende og tekstur - og tiden afgør niveauet af fading. Denne proces varer mellem en halv time og seks timer. De forskellige vaske kaldes Dark Stone, Medium Stone, Stone Wash Bleach og Rinse Wash. Efter vask er jeansene næsten klar til brug, de mangler bare den endelig kontrol.

Kvalitetstjek
Det sidste trin i processen er kvalitetstjekket, der sikrer, at hver eneste par jeans lever op til Garcia's kvalitetsstandard. Jeansene inspiceres nøje - og frasorteres hvis de ikke er i orden. Når et par jeans har bestået testen, fjernes eventuelle løse stumper af garn - og dernæst tilføjes knapper, lynlåse, nitter og etiketter - de detaljer, der giver Garcia jeans karakter. Og så er jeansene klar til pakning og forsendelse. Det endelige mål er din garderobe ;)

Ansvarlighed
Garcia sikrer at alle fabrikker, hvor deres jeans laves, tilbyder ordentlige arbejdsforhold for deres ansatte - og accepterer selvfølgelig ikke brugen af børnearbejde. Garcia Jeans er desuden medlem af Business Social Compliance Initiative.

 

Shop Garcia online her >

garcia jeans webshop