Når du handler hos Acorns.dk, handler du hos en 100% dansk webshop


Acorns.dk er en privatejet dansk online shop med fokus på kvalitetstøj, sko og tilbehør i lækre materialer og spændende design til kvinder i alle aldre.

Vi er engagerede og dedikerede og tilbyder et bredt udvalg fra få gode mærker - og præsenterer et vareret udvalg af internationale designerbrands som blandt andre Munthe, Gustav, Karmamia, Sibin Linnebjerg, Odd Molly, Copenhagen Muse, Birkenstock, Bukela shoes, Lollys Laundry, Rails, One Season m.fl.

Når du handler hos Acorns.dk er du med til at støtte op om lokal dansk nethandel - så du også fremover vil kunne købe bæredygtig mode med mening.   

Vi passer på miljøet
Det giver god mening at shoppe i en dansk webshop. Dels belaster du miljøet mindst muligt, da vores lager ligger i Nordjylland, så dine varer ikke skal transporteres tværs over kloden - og dels sender vi altid din bestilling i genbrugspose eller -kasse.
Desuden printer vi ikke mere end højst nødvendigt, hvilket også er grunden til vi ikke vedlægger returlabel i vores ordreposer.

Hvem står bag?
Acorns.dk blev grundlagt i sensommeren 2014 af Annette - en nordjysk kvinde (Aalborgenser by heart) med en dybfølt passion for tøj og tilbehør.
Annette er uddannet grafisk designer og art director med baggrund i reklamebranchen, hvor hun har arbejdet på reklamebureau i mere end 20 år, sideløbende med den ene fod i mode/tøjbranchen. Undervejs autodidakt stylist, fotograf og blogger med tendens til at tro på alting - selv på lykken ;)

Hvorfor hedder webshoppen Acorns?

[ Aikårns ] som er engelsk, betyder agern. Agern er nødder - eller rettere, frugter fra egetræet. Agern er helt unikke. Både som de små naturlige mirakler, de er - og som symbol. De rummer en fantastisk styrke og når man ser dem dér på det smukke træ - eller faldet ned på skovbunden - får man bare lyst til at samle dem. Og finde flere... :) 

Velkommen!

Vi glæder os til at handle med dig :)