Shop kjoler online
Høj eller lav, bred hofter eller store bryster?
Dette forår byder på kjoler i alle farver og faconer. De fleste med en kærlig hilsen fra 60'erne og 70'erne i form af enkle snit og smukke print.
Skal du finde dig en kjole du ikke bare synes er smuk - men også klæder dig rigtig godt, er her et par tip der kan hjælpe dig lidt på vej:


Har du fyldige hofter?
Fremhæv taljen. Vælg enten en kjole med et bælte i taljen - evt. en skjortekjole eller en kjole med empiresnit eller A-form. Den type kjoler slører mave og hofter, hvis de har et godt fald. Flyt fokus til brystet ved at vælge bred og/eller dyb udskæring.

Er du ikke særlig høj?
Vælg korte kjoler eller tunikas - eller hellange kjoler. Kjoler der går lige til knæet vil få dig til at se kortere ud.

Har du timeglasfigur?
Heldige kvinde! :) Du kan bære det meste og kan med fordel fremhæve din figur.
Føler du dig meget bred om bagdelen, så flyt fokus til talje eller udskæring, som gerne må være asymmetrisk, slå-om eller en dyb v-udskæring. 

Er du meget høj og slank?
De fleste kjoler er flotte til dig. Du kan især rulle dig ud med kjoler der "larmer lidt" - eks. med farverige print eller mange detaljer, flæser eller draperinger. Pas på at kjolen ikke bliver for kort, så du ikke kommer til at virke stumpet. 

Har du meget store bryster?
Gå efter en kjole i et enkelt snit, der falder flot. Materialet er vigtigt. A-facon, halterneck eller empiresnit fungerer rigtig godt. Giv modvægt til brysterne ved at fremhæve benene - vælg længde lige over knæene.