Køb kun noget, du gerne vil have
Det kan godt være det lyder som en selvfølge - men virkelig mange bestiller varer, som de egentlig ikke er særligt sikre på de vil have og/eller har brug for og/eller råd til. 
Det er en enorm miljøudfordring at sende mange pakker hver eneste dag. Så bestiller du varer online, bare for at prøve og dernæst returnere - og evt. købe igen senere. Så vent til du er sikker. Så sikker, som du kan blive, naturligvis :)
Ved køb på nettet, vil der altid være en risiko for at varen ikke er, som du troede, på den ene eller anden måde - eller ganske enkelt ikke passer.
Men at benytte sig af, at man som kunde altid har returret - det kan vi simpelthen ikke være bekendt overfor miljøet.

Er du i tvivl om størrelsen?
Ved rigtig mange varer er der anført mål, så du kan sammenligne målene med en tilsvarende model, som du passer i forvejen. Du skal måle den model, du har i forvejen - og ikke dig selv :)

Er du stadig i tvivl om størrelsen, bestil da to. 
Vores returlabel er gratis at bruge, hvis du har købt varer til fuld pris og beholder den ene.

Bestil ikke en vare i en størrelse, du ikke normalt passer, medmindre varen er specielt lille eller stor i størrelsen. Heller ikke selvom den er nedsat.
Normalt er tøjet størrelsessvarende - medmindre andet er angivet - og det slider som sagt på miljøet at sende frem og tilbage flere gange end nødvendigt.

Hvis der står i beskrivelsen at en vare er "oversized", så betyder det at den er designet til at skulle være meget stor i størrelsen og sidde løst. 
Hvis du på forhånd ved at du ikke bryder dig om løst tøj, så hjælper det ikke at gå en størrelse eller to ned.


Håber du kan bruge rådene og får glæde af dine køb online.

Tak fordi du shopper hos en lokal dansk webshop :)