Garcia jeans online

Det er ikke altid lige nemt at vælge jeans. Slet ikke hvis du prøver et nyt mærke for første gang. Eller gerne vil shoppe på nettet og ikke kan prøve dine nye jeans først.

Hvordan er din kropsform? Har du lange ben, korte ben, brede hofter eller flad bagdel? Med lidt overvejelser kan du undgå de værste fejlkøb. Det er ikke så svært. Se bare tipsene herunder.

Her er hvad du grundlæggende skal gå efter for at finde jeans der sidder godt på dig.

Har du brede hofter?
Vælg jeans med lige ben. De giver en god balance. Jeans med almindelig eller lav talje vil også tit passe godt, da de ikke så nemt gaber over lænden. Vælger du tætsiddende jeans er det en god idé at sætte tungt fodtøj til for at afbalancere. Vælg overdel i en lysere farve end bukserne. 

Har du flad bagdel?
Vælg jeans der sidder helt til - eller en model med lige ben. Det er med til at få dine ben til at syne længere og så ser bagdelen ikke så flad ud. Vælg jeans med stræk. Det kan give et ekstra løft. Se også efter hvordan lommerne er placeret. Vælg endelig ikke lavtsiddende lommer.

Har du en stor bagdel?
Jeans med bootcut eller lige ben giver balance, hvis du synes din bagdel er for stor. Er du vild med de helt skinny jeans, så er det bedst med en lang overdel til. Vælg jeans med almindelig eller lav talje - de deler bagdelen og får den til at syne mindre. Se efter hvordan baglommerne er placeret. Jo højere placering - jo bedre. Vælg aldrig jeans uden lommer.

Har du fyldig mave?
Gå efter jeans med lige ben. De virker mest slankende. Vælg jeans med almindelig talje og gerne i kombination med en overdel der er løs og går ned over taljen. Vil du have helt skinny jeans, så vælg nogle med masser af stræk. Undgå bælte da det fremhæver maven.

Har du fyldige lår?
Har du problemer med at finde jeans fordi dine lår er fyldige, så se efter klassiske jeans med lige ben. De afbalancerer. Er du vild med helt stramme jeans, så kombinér med tungt fodtøj og lang overdel. Vælg jeans med stræk i en størrelse der ikke sidder som malet på. Gå langt udenom lyse jeans og jeans med lommer på benene.

Har du lange ben?
Tætsiddende jeans er perfekte til lange ben, i hvert fald hvis du gerne vil fremhæve dem. Synes du dine ben er for lange, kan du med fordel vælge jeans med slid, da de bryder indtrykket. Brug gerne overdele med mønster og skrappe farver.

Har du meget korte ben?
Vælg gerne højtaljede og meget tætsiddende jeans eller jeans med lige ben. Det får dine ben til at se længere ud. Tilsæt overdel og sko i matchende farve. Det får dig til at se højere ud. Undgå bælter og flade sko i pangfarver. De får dig til at se lavere ud.

SE GARCIA SIZE GUIDE >> 

 

 

Garcia jeans online

Garcia Lauri Pants > 

 

Garcia jeans online

Garcia Lia Pants >

 

Garcia jeans webshop

Garcia Rachelle Jeans >