Italienske Garcia er kendt for den formidable pasform. Uanset om du er en størrelse 26 eller 33, så kan du finde et par jeans der både er fede og sidder godt - og frem for alt føles behagelige at have på. Garcia har et stort antal styles på deres NOS liste. NOS betyder Never Out of Stock. Og det er der en grund til. De er nemlig så populære og tidløse at de sælges i store antal år efter år til kvinder over hele verden.
Garcia har nanvgivet deres jeansmodeller, så det er nemt at huske hvad du skal se efter når du først har fundet din favorit. Hos Acorns fører vi de 3 populæreste modeller: Riva, Celia og bestselleren Grace.


Ekstra velsiddende Riva indigo used - shop dem her >


Jeanstrenden forår og sommer 2015 går imod at jeans nu skal have lige ben. Ikke sådan at de helt smalle og tætsiddende jeans forsvinder - slet ikke. Men når sandal-sæsonen for alvor sætter ind, vil vi se flere og flere med jeans som ikke sidder helt til omkring læg og ankler. Det giver et mere casual og afslappet look og passer rigtig godt til sommerens vintage-vaskede t-shirts og mønstrede tunikaer.