De første smukke Odd Molly forårsnyheder for 2020 er allerede landet i shoppen. Det er en fantastisk kollektion, der bla. byder på en eksklusiv velourserie. 

Der findes næsten ikke noget, der har et mere luksuriøst udtryk end velour - samtidig med at det udstråler afslappet elegance 
Den smukke printede Odd Molly velourserie i mørkeblå og fuchsia er perfekt blandt andet til julens fester, da alle delene er flotte både sammen og hver for sig.
Kimonoen er for eksempel lige så smuk som sæt med matchende bukser, som den er med skindbukser eller rå jeans. Og bukserne er lige så fantastiske med en enkel silketop, t-shirt eller vamset strik.
Med andre ord - hver enkelte del kaster luksusglimmer over dit outfit.

Flere extended sizes
Vi har i flere år ønsket os de flotte Odd Molly styles i større størrelser end størrelse XL - også kendt som Odd Mollys størrelse 4. Og endelig findes de :) Denne kollektion byder på flere af dem i nogle af de bedste styles. Eks. den populære Rib-eye-top.
Som altid, findes der også eksklusivt print, som er designet af Odd Mollys egent printdesigner - og som derfor med 100% sikkerhed ikke ses hos andre brands.
Odd Molly er også kendt for deres fantastisk strik - og denne kollektion er på det nærmeste spækket med strik. Værsågod at gå på opdagelse :)