Det nye danske mærke LA RŌUGE kombinerer enkle designs og rene gode kvaliteter med feminint, tidløst og klassisk med kant. LA ROUGE er strik, kjoler, bluser og bukser - designet til den kræsne kvinde, der kan lide classic with a twist og lækre styles, der holder mere end én sæson.

LA RŌUGE er drevet af passionen for mode og et hjerte, der banker for enkle designs, gode kvaliteter og et højt niveau af finish i hvert eneste stykke tøj.

LA RŌUGE betyder “den røde” og refererer til brandets stifter - den modebevidste, moderne rødstrømpe, Malene Bundgaard Lassen, der kæmper for kvinders rettigheder. Gennem LA RŌUGE donerer Malene bla. stofrester til en indisk leverandør, der søger for at indiske kvinder kommer i arbejde, så de kan klare sig selv.

LA RŌUGE blev skabt under corona-pandemien i 2020. Som en reaktion på en verden i hastig forandring, markerer Malene med LA RŌUGE en ny begyndelse og nye veje i modebranchen. Ingen kender morgendagen – og ambitionen med LA RŌUGE er, at der aldrig må gå mere end 2-3 måneder fra en idé fødes til færdige styles lander i butikken.

SHOP LA ROUGE HER >>

 

SHOP LA ROUGE HER >>