We Norwegians - kvalitetsstrik med et twist a luksus
Vi har som de eneste i Danmark fået lov at forhandle denne helt unikke og stærkt begrænsede kollektion fra We Norwegians.
Der er tale om 5 styles, der ikke bare er flotte, men også udført i en uovertruffet kvalitet - og som vi føler os sikre på, du vil elske i din garderobe i mange mange år. 
Hvem er We Norwegians
We Norwegians er et norsk modebrand, som er kendt for at designe bæredygtigt og etisk produceret tøj, fremstillet i prima merinould og cashmere.

Grundlæggeren af We Norwegians, Tove Grane, savnede uldprodukter, der både var praktiske, funktionelle - kunne bruges både til hverdag såvel som til sport - og kunne passe ind i en moderne garderobe. Og sådan blev We Norwegians til.

Alle produkter fra We Norwegians er produceret i Europa - typisk af små, familiedrevne virksomheder, eksempelvis på en familiedrevet fabrik i Toscana, der også samarbejder med en tekstilskole for at bevare og videreføre kunsten at væve i hånden. Det er dedikerede, stolte håndværkere, der tager et stort ansvar for deres håndværksarv.
Bæredygtigt kvalitetstøj er dyrt af flere årsager. En af dem er, at de er lavet i hånden af rigtige mennesker...