Med den milde danske vinter, kan du sagtens bruge din skindjakke året rundt. I de koldeste måneder er det bare nogle enkle tricks, der er med til at du snildt kan holde varmen.
Se mere nedenfor - eller shop skindjakker lige her >> 


En varmende vams
En vamset sweater i uld, merino, cashmere eller hyggelig teddy kan gøre en enorm forskel på de kolde dage. Jo mere fluffy en strik er, jo bedre isolerer den.
Husk huen
Vi mister en del kropsvarme via hovedet, så det er en god idé at købe en hue i en god kvalitet, som eks. uld, merinould eller cashmere. Har du fundet en favorit, kan det være du vil investere i flere farver. Huen er jo også en af de ting, der virkelig kan peppe et vinteroutfit op.
Hold halsen varm
Halsen er også et af de steder, hvor du nemt kan tabe varme på de kolde dage. Et lækkert langt halstørklæde, et tubetørklæde eller en af de fikse balaklavas, der er både tørklæde og hue, er en god løsning.
Ponchoen er din ven
Er du ikke til vamsede sweatre, eller store tørklæder, kan du i stedet vælge en poncho, som du bare smider over din skindjakke. Den kan gøre det ud for både sweater og tørklæde. En slags to-i-én, alt efter hvilken slags du vælger.