Odd Molly er som altid tidligt ude med sine kollektioner - og fornemmer allerede efterår - længe inden sommeren i det hele taget er begyndt. Odd Molly kalder næste del af den store kollektionen for Fall - men vi kalder den altså for High Summer. Det er nemlig lige nu - og de næste par måneder, de ualmindeligt lækre styles passer helt perfekt til. Kollektionen hedder "Into the Woods" og inspirationen er hentet fra naturen. Farverne hvisker efterår men er friske og bløde og passer perfekt til de lyse og lune dage. 

Odd Molly serverer klassiske styles, der smager af Molly men også i dén grad af vintage. Detaljerne er finurlige og knap så tøsede, som tidligere. Perlerne er af træ og strikkene af vasket bomuld. Og for første gang nogensinde introduceres regntøj i form af regnjakke, gummistøvler og paraply. Vi kan ikke få armene ned af begejstring :)

Her får du en lille forsmag på hvad der er i vente. Udsigterne omkring præcise landinger på lageret er uklare, men hold øje med nyhedsbrev og Facebook, så bliver du én af de første der får besked.