Laidback London fantastisk smukke, helt unikke og autentisk håndlavede lædersandaler. De nyeste - og dog alligevel klassiske modeller - for SS15 / sommer 2015 er netop ankommet i webshoppen. Skønne afslappede flade tårems-sandaler med stødabsorberende EVA mellemsål og smukke perle-dekorationer. Vi er især begejstede for de nye Craine sandaler med pastelfarvede perler og de helt enkle og elegante Seri sandaler med sorte perler.

Laidback London er fremstillet i Afrika. Alle sandaler er håndlavede hvorved de får det autentiske og naturlige uperfekte finish. Der er bruges udelukkende læder fra lokale familieejede farme og hele produktionen er 100% bæredygtig. Det nøje udvalgte læder soltørret og håndfarvet - og derefter udsmykket i hånden med fine små perler efter de lokale stammers traditioner. Hvert eneste par sandaler er derfor helt unikke og vil pga dem høje kvalitet ganske enkelt blive smukkere jo mere de bliver brugt.

Laidback London har eksisteret siden 2002 og det første par sandaler blev faktisk solgt fra en lille stand på det legendariske marked på Portobello Road i Notting Hill i London.

 

Smukke Laidback London sandaler - Camila Silver >  og Avery Silver >

 


Elegante Laidback London Seri Sandaler med sorte perler >


 

 Ny udgave af de smukke Craine Tan med pastel farvede perler >