Du kender sikkert Birkenstock sandalerne. De er næsten kontroversielle. Enten bryder man sig slet ikke om dem - eller også elsker man dem. Lige nu er der rigtig mange der elsker dem. Faktisk er de nu så populære som aldrig før. Det kan vi godt forstå. Birkenstock er nemlig lykkedes med at kombinere perfekt ergonomisk opbyggede sundhedssandaler med tidløst klassisk design. Har du først prøvet et par Birkenstock, har du aldrig mere lyst til at gå i andre sundhedssandaler ;)

Acorns har udvalgt de klassiske styles, Madrid, Gizeh og Arizona - i nye spændende udgaver.


Her er det den klassiske Birkenstock Madrid i farverne metallic asphalt > og metallic gold >

Birkenstock Gizeh - den klassiske tåremsandal i metallic gold >, black lack og white >

 

Den bedst solgte Birkenstock sandal nogensinde, Birkenstock Madrid med en enkel rem over foden. Her i den nye farve, mirror rose gold > og den klassiske silver >

Find hjælp til at vælge den rette størrelse her > 


Kvalitet fremstillet i Tyskland
Birkenstock sandaler er fremstillet på den store familieejede fabrik i Tyskland. Med mere end 230 års erfaring i godt håndværk - og en konstant udvikling, gør at Birkenstock i dag leverer nogle af de bedste ergonomiske sandaler på markedet. Birkenstock er især kendt for udelukkende at bruge de bedste råvarer samt deres "soft footbed" - sålerne - som er opbygget af hele 6 forskellige lag. Har du først prøvet et par Birkenstock, ved du hvorfor de er så populære.