Første forårskollektion, Pre-spring 2015 fra Odd Molly ligger nu klar til reservation. Kollektionen er den første i en række af 5 smukke kollektioner, der både rummer kendte og elskede klassikere i nye farver og mønstre og helt nye friske styles, der slet ikke er til at stå for. Denne SS15 kollektion er fint sammensat med smukke ensfarvede styles, hvor det er detaljen og det gennemført lækre materiale der tæller. Og så selvfølgelig den helt perfekte pasform, som er noget af det Odd Molly er så fantastisk god til.

Find din nye Lovely knit - strikjakken, vi aldrig bliver træt af. Eller hvad med en lang hæklet og strikket cardigan med matchende kjole? Og har du set det unikke håndhæklede sæt bestående af lille jakke og kort nederdel? En ny favorit må klart være Buffet blouse, som er en style, der er hentet fra en ældre kollektion og opdateret med nye broderier og en supersød pasform. En anden ny style på favorit-hitlisten er Far-away blazer, som er et super mix mellem en cardigan og en blazerjakke. Elegant og alligevel afslappet.

Når du har fundet din favorit, forudbestiller du nøjagtig som når du køber en vare i shoppen... Vælg størrelse, forsendelse og betal med dit kort. Vi trækker selvfølgelig først beløbet når din Odd Molly er på vej til dig :)

 

 

Down-town jacket M115-174 almost black >

M115-102 Horizon cardigan light grey >

Far-away Blazer 102 light grey >

Canna Cardigan dark blue M115-654 >

 

Lovely Knit M115-233 - Spring 15 >

 

Dare-devil Blouse M115-170 >

 

Dare-devil top porcelain 171 >

 

 

Odd Molly M115-166 Buffet Blouse - Asphalt >

 

Buffet Blouse - light porcelain >