Velkommen til Acorns.dk

Acorns.dk præsenterer stolt Danmarks største online udvalg af Odd Molly, Garcia, Gustav og Maison Scotch - samt de bedste styles fra Sibin Linnebjerg, Ottod'Ame, Line of Oslo, Storm & Marie, Apair, Birkenstock, By Birdie, Copenhagen Luxe, Önling og Cream. 

Acorns har eksisteret siden 2014 - og er en privatejet dansk webshop med eget lager. 
Hos Acorns.dk er håndplukket ikke bare er et ord. Acorns er til dig, der ikke udelukkende går efter mode, men gerne følger tendenser, strømninger og stilarter - og ønsker at klæde dig personligt. Vi mener tøj skal være lækkert at have på og så må det gerne se ud af noget. Og kvaliteten skal selvfølgelig være i top.

Vi tror på individualitet, inspiration og god service og samarbejder derfor kun med nøje udvalgte designere og brands. Fortrinsvis danske og europæiske. 

 

Hvem står bag?
Drivkraften bag Acorns.dk er Annette - en nordjysk kvinde (Aalborgenser by heart) med en dybfølt passion for tøj og tilbehør. Annette er uddannet Grafisk Designer og Art Director med baggrund på reklamebureau i næsten 23 år, sideløbende med den ene fod i mode/tøjbranchen. Undervejs autodidakt stylist, fotograf og blogger med en tendens til at tro på alting - selv på lykken ;)
Altid optaget af det nære og autentiske - og med stor interesse for alt fra det rå og rustikke til det elegante og ultra feminine. I særdeleshed kontrasten.
Du kan besøge Annettes personlige blog Inspire Me Today her >

Hvorfor hedder shoppen Acorns?
Acorns, som betyder agern, er nødder - eller rettere, frugter fra Egetræet. Agern er helt unikke. Både som de små naturlige mirakler, de er - og som symbol. De rummer en fantastisk styrke og når man ser dem dér på skovbunden, får man bare lyst til at samle dem op. Og finde flere... :) 

Velkommen!
Vi glæder os til at handle med dig :)