Crowdfunding af Basic Apparel


Ekstraordinært tiltag fra Basic Apparel i forbindelse med COVID-19

Vores nye brand, Basic Apparel, støtter op om lokale butikker og bidrager samtidig med en gratis økologisk t-shirt til dig.

”Det samfund, vi har kæmpet for at bygge op, skal vi kæmpe for stadig består, når sommeren kommer. 
Det er vigtigt, at vi bevarer troen på, at der på den anden side af krisen er sol, sommer og optimisme. For det vil der være.
Det gælder for os alle sammen, lønmodtagere som selvstændige”

udtaler Camilla Balle, Basic Apparel.

De butikker, der forhandler Basic Apparel, og er med i ordningen, er udelukkende private butikker, som ikke er med i kæder, og som derfor har ekstra meget brug for, at lokalsamfundet støtter dem. Camilla Balle håber, at danskerne har lyst til at bakke op om initiativet.
“Vi håber, at rigtig mange borgere derude kan se ideen i det her initiativ og har lyst til at bakke op. Vi skal passe på vores lokalsamfund, og derfor ser vi hellere at omsætningen går til små danske butikker end store udenlandske webshops,” fortæller hun.

Køb gavekort på Basic Apparels side her >>

····································································································

Fra august 2020, vil du finde Basic Apparel online her i shoppen hos Acorns.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få direkte besked, når de første styles ankommer.

Glæd dig :)

····································································································

Basic Apparel
 er dansk bæredygtigt kvalitetsdesign med mening, inspireret af den smukke nordiske natur.

Basic Apparel blev grundlag i 2013 af Camilla Balle og er drevet af en lille gruppe uafhængige passionerede unge kvinder. Basic Apparel er tidløst bæredygtigt design - slow fashion, der varer længere end bare en enkelt sæson, fordi det er er holdbart og behageligt. Hver ny kollektion byder på lækre strik, bløde t-shirts og bukser, behagelige kjoler og lune jakker.
Basic Apparel er GOTS-certificeret, hvilket betyder at bæredygtighed er en integreret det af virksomheden, lige fra genanvendelse til indkøb af rene materialer til produktionen 
.